FIZETÉSI MÓDOK

Bankkártya OTP Simple Pay

Az OTP Simple Pay biztonságos fizetési rendszerébe irányítunk át, kártya adataid nem jutnak el hozzánk. A sikeres fizetést követően azonnal elkezdjük rendelésed feldolgozását.

A Simple Pay online fizetési rendszer fizetési tájékoztatóját itt olvashatod.

 

Előre utalás

A vásárolt termékek árát banki átutalással, előreutalással is kifizetheted. Az átutaláshoz szükséges infromációkat a megrendelést követően e-mailben küldjük el az általad megadott e-mail címre. Az összeg számlánkra való beérkezése után azonnal elkezdjük rendelésed feldolgozását.

 

Utánvét – Átvételkor történő fizetési mód a futárnál

Utánvétes fizetésnek minősül a Pick-Pack, a Posta-Ponton történő bankkártyás fizetés is, valamint a házhozszállítás is. (Házhoz-szállítás esetén a futárnál nem minden esetben van mód a bankkártyás fizetésre, erről kérjük tájékozódj rendelésnél.) Az utánvétes fizetési mód drága. Neked is és nekünk is. E fizetési mód választása esetén – a rendelés végösszegétől függetlenül – fix felárat kell felszámolnunk. Ennek mértéke a futárszolgálat aktuális árai alapján kerülnek megállapításra.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Kiszállítás az általad megadott címre

A megrendelt termékek kiszállítását az alábbi futárszolgálatok valamelyike végzi a megrendeléskori leterheltség függvényében.

 

SPRINTER Futárszolgálat Kft.

Általános Szerződési Feltételeiket itt olvashatod.

 

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Általános Szerződési Feltételeiket itt olvashatod.

 

DPD Hungary Kft.

Általános Szerződési Feltételeiket itt olvashatod.